29 juli 2011

Dagarna springer förbi..

Det är helt sjukt hur snabbt veckorna går. Och månaderna. Allt.
Redan 29 juli idag, jisses!
I onsdags kom svärmor hit på kaffe och sedan begav vi oss till babyproffsen för att kolla efter en gåstol, vi hittade en som vi la undan eftersom vi hade fler ärenden.
Gick vidare till Amiralen och käkade lunch på Matkult och drog runt i alla affärer innan vi begav oss mot Willys. Där vart det storhandling och sedan hemfärd. Det var kort och gått, men detta var hela vår dag! Hur mysigt som helst.

Igår, 28 juli, blev vår lilla prinsessa 9 månader! Kan inte fatta att tiden har gått så fort. Ändå tycker jag emellanåt att tiden kryper fram, men det gör den som sagt inte. Så för att fira detta lite, så gick vi till Babyproffsen igen, och köpte henne en hoppgunga, och det var verkligen uppskattat av vårt lilla stjäntroll!
Köpte även en massa yoghurt och annat smaskigt som vi ska gotta oss med! :)

Jag trodde på fullaste allvar att mitt huvud skulle explodera igår, jag hade en sådan kraftig huvudvärk så jag knappt visste vad jag hette. Släckte ner alla lamporna här hemma och gick med solglajjer inne, för jag kunde inte titta på en ljuskälla för då kändes de som om mitt huvud skulle säga POFF!

Kunde inte få i mig mina scones jag bakade igår, det vände sig i magen. Rusade in på dass. Efter mitt besök där mådde jag bättre, men huvudvärken höll sig kvar. Felicia somnade sent, kanske 22.50 och då kände jag att det var dags för oss att krypa ner med och jag tror jag somnade på 2 sekunder och har inte sovit så gott på länge.
Men naturligvis har jag en svag känning av huvudvärk idag med, hoppas bara inte de bryter ut, för jag blir helt lam när jag har huvudvärk, orkar inte göra något alls. Tycker så synd om mig själv!



BTW, Grattis Morfar på din födelsedag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Lilypie Premature Baby tickers