13 november 2010

Snaaaaart såå!!!

Förlåt för den dåliga uppdateringen. Men det går åt mycket tid till att vara på sjukhuset med Felicia. Och hon gör framsteg vår lilla älskling.
Hon väger nu 1100g och äter 27ml/3e timme. Och det är ju en enorm ökning. Och dessutom så är hon hungrig 20-30 minuter INNAN nästa mål, så det tyder ju bara på att hennes matsmältning funkar som den ska. Hon har inte haft respirator överhuvudtaget, utan har CPAP som stöd när saturationen sjunker.
Hon suttar intensivt på nappen så det dröjer nog inte lång tid tills hon tar bröstet ordentligt.
Redan nästa vecka ska vi vänja henne vid att ligga vid bröstet, utan CPAP, till en början i 20 minuter.
Då har vi iallafall kommit en bit på vägen i "snutte-snurran"

"snutte-snurran" är en slags stege som man går efter uppe på NEO, steg för steg så ska man öva in amning och vårdning av barnet. Och tillslut så bor jag där uppe 24-7 och sköter Felicia helt själv, och när hon väger som hon ska och ammas så får vi åka hem.

Jag ser ju framför mig att vi får hem henne den dagen hon skulle födas, d.v.s mellan 15-24 januari.
men det kan ju mycket väl bli tidigare än så oxå, men jag hoppas inte på för mycket. Hon får ligga där uppe så länge hon behöver det. Det som är bra för henne, är bra för oss.

Älskade Linus kommer hem på måndag med! Äntligen!
Ska bli så underbart att få ha honom hemma, sova och vakna tillsammans med den man älskar! Finns ju inget bättre. Sen så ska han börja på HB,  men vi ska se om han kanske kan få några timmar om dagen till att spendera med mig och sin dotter. Det borde han få? Dom kan väl inte vara såna paragrafryttare att dom inte låter honom komma upp till NEO för att träffa sin dotter?
Dom är väl endå mänskliga?

Jisses ja, vad tiden springer iväg.. Nu började en film på 3an, Murder at 1600 med Wesley Snipes. Tänkte att det kanske kunde vara något att titta på?
Amerikansk kriminaldrama från 1997. Kroppen av en mördad ung kvinnlig stabsmedlem hittas inne i Vita Huset och mordutredaren Harlan Regis kallas in för att utreda mordet. Han upptäcker snart att presidentens säkerhetstjänst har beslagtagit bevisen för deras interna utredning. Regis, som misstänker en mörkläggning, ber säkerhetsagenten Nina Chance om hjälp för att avslöja vem som är bakom konspirationen och framförallt varför.


Förresten!!!! Är det någon som har tips på någon bra skräckis? Tänkte jag skulle fixa lite filmer till Älsklingen kommer hem, så vi har mycket mys de närmsta kvällarna..

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Lilypie Premature Baby tickers