3 januari 2011

Första natten!

Första natten hemma avklarad och det gick hur bra som helst. Hon var lite gnällig och bökig runt 4tiden imorse, men att ligga hos mamma och pappa gjorde susen.
Kanske lite dumt av oss att låta henne ligga hos oss, men hon är ju så pass liten att hon behöver ligga "trångt" för det är hon van vid sen NEO. Men jag har ju ändå varit smart och tagit ett örngott och snurrat en filt och lagt innuti örngotten så det är som en "toffel", en sån som hon låg i uppe på NEO. Och än så länge verkar det funka.. DAGtid iallafall, haha!

Hon vaknade annars vid halv 8 tiden imorse och de betyder att hon sov 4 timmar :) Duktig tjej, och det är ju max hon får sova, annars är det var 3e timme.

Har suttit i telefon halva förmiddagen med känns det som. Pratat med en gammal klasskompis som jag inte träffat sen vi gick ut 9an.
Hon fick sin son Sam 100925 och hon hade nu lite blöjor och dyl. som hon tänkte att vi kunde få. Vilket mottages med glädje. Har hjälp henne lite med sin blogg och bara snackat allmänt. Får se till att ta en kaffe någon dag så fort Felicia får komma ut och träffa andra.

Just nu sover lillan och det är ju egentligen matdags, men hon var lite ledsen innan så det tog en bra stund för henne att somna, så jag kan ju lika gärna vänta ut henne tills hon är riktigt hungrig, kikade till henne nyss och hon sover så gott så, inlindad i sitt täcke så hon ser ut som en varmkorv i bröd!

Men hon tycker om det!

Nej, lite frukost nu kanske?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Lilypie Premature Baby tickers